Merryy Sesra34 benimde 2. Banada kasımda gel dediler gebe izleme o zaman yaparız dediler ama ellerinde olup olmayacağınıda bilmiyoruz ki
Merryy Aysnaysn kendi doktorunuza sordunuz mu acaba benim perşembe randevum var sorucam bakalım ne diyecek
Merryy Happy-melek1997 yengem farklı bir ilde hemşire oda aynısını dedi sıkıntı yaşıyoruz getirtmiyorlar dedi
Esripek Merryy bana da sağlık ocağında ki ebe yok dedi sayılı gelicek ve senin olman lazım dedi sıkıntı mı ne varmış tetanoz aşılarında sağolsun gelir gelmez haber etti ve vuruldum bana hiç öyle al felan demediler
Merryy Aleynaceyhannnn bu sizin attığınız görsele benim zamanlarım uymuyor maalesef valla anlamadım doğru düzgün bilgilendirmede yapmıyorlar bu hemşireler oğlum 4.5 yaşına girdi bu zamana kadar yaptırsaydım 5 doz olurdum gerek kalmazdı
Aleynaceyhannnn Merryy dediğiniz gibi 4.5 yıl olduysa o zaman iki doz vurulmanız gerekir 1 ay arayla İsterseniz bir kadın doğum doktorunuzla da konuşun hastanelerde de tetanoz yapılıyor çünkü
Poncikler Merryy hep hafta arıyorum haftaya arayın diyolarlar gelsede vurdursak içimiz rahat etmiyor boyle
ggmom Merryy o zaman yaptirmasaniz da olur bı gebelikte 5 yılı geçince illa vurulun diyorlar ben vurulmadim
Minikkelebegim13 Merryy bencede bir ara sor sonuçta belli zamanda yapılması gereken bir aşı bu gebelikte zamanı geçmesin en azından
Ezgiakdnz Merryy bende 2. doz için aile hekimine gittim orda da yoktu eczaneden 100 TL ye alıp vuruldum ama hamileler için tetanos farklı mi oluyor anlamadım bilen var mı
Merryy Ezgiakdnz onu bende bilmiyorum ama öyle olsa sağlık ocağındaki hemşirede eczaneye yönlendirmezdi diye düşünüyorum burda 180 gibi bir fiyat verdiler dediler bana da
Merryy Aleynaceyhannnn bana sağlık ocağındaki hemşire yapılmıyor dedi özel hastanede perşembe kontrolüm var zaten gidince sorucam
Meryemayazz Merryy bende mecbur haftam geçiyordu satın aldım 200 liraya cimere de şikayet ettim sağlık bakanlığı vermiyor dediler hep
ggmom Meryemayazz ama cidden yok geçen takip için gitmiştim bı hemşire dedi ki 6 tane var hepimize 2 şer tane ona göre kullanın
Merryy Meryemayazz evet yok ücretsiz bir ilacı ücret karşılığında alıyoruz Buda saçma geliyor bana şikayet etsek de bir şey değişmeyecek gerçi