Sedaguney Kızlar 8+3 üm bebeğin kesedeki konumuna göre tahminden anlayan var mı acaba Not ⭕ Vajinal ultrason görüntüsü ⭕
iremdogu220 Sedaguney bence tahmin yaptırıp kendini hiç heyecanlandırma derim☺️Bi kaç gğn önce burda tahmin yaptırdım erkek dediler bugün kızım olacağını öğrendim sabırla bekle 🤌🏻🎀💗
holagumb Sedaguney merhaba bize de yorumlar mısınız karından çekildi ultrasonumuz şimdiden çok teşekkürler
Sedaguney Elifff2112 canım sağa yakın olsaydı kız derdim sola yakın olsaydı erkek derdim ama seninki tam ortada. 😆
Sedaguney Handd1 canım form sayfasında sol üst köşede 3 tane çizgi var ona baş ve resim yükleye bas sayfa seni yönlendirecek resmini köy indir sonra URL çikiyor kopyala sonra buraya yapıştır kendisi yükleniyor zaten
Nisa51 Sedaguney 15 haftaliktiorda doktor çok hareketli pozisyon yakalamiyom kiz gibi dedi emin olamadi detayli ultrasan bekliyorum.🥰
Sedaguney Nisa51 yok canım benimde ilk çocugum kız onunda öyleydi minicik pipi sanıyoruz ama klitoris o kız bebeklerin öyle gözüküyor
Dam-La banada anlayan varsa bakabilirmisiniz attiqim kimse anlayamadi da .tel fotoyu yandan cekiyo sanirim ondan🤢