Nur3838 Kızlar bu haftalarda yaşayanlar varmı kasılma ve bebek toplanması sertleşme? Normal bi drummudur acaba
pastella Nur3838 merhaba güncel durumunuz nasıl oldu acaba, benimde dünden beri geçmeyen bel ağrısı ve alt karında kasılma sızlama tarzı bi ağrı var endişelenmeli miyim bilmiyorum
Es1718 Haftamdayım hala yaşıyorum doktorum on saatte on kere oluyorsa normaldir ama on dakikada on kere oluyorsa mutlaka gel dedi. Sıklığına bağlı yani biraz. Uzanıp karnını kontrol etmen gerekiyor bir kaç saat🌸
Busragurpinar Aynı haftadayiz canım bende yaşıyorum aynı şeyleri özellikle yurudugumde ve herhangi bir iş yaptığımda oluyor karnim yirtilcak gibi oluyor
Busragurpinar Nur3838 dinlendikten sonra geçiyorsa bu haftalarda olması normal diye bikiyorum kızımda da yaşamıştım aynısını bir sorun oluşturmadi , vaktinde doğdu
Ktsynr Busragurpinar yaklaşık 2 haftadır yaşıyorum acile gittim nstde sancı çıktı şuanda 34+1 oldum adalat ve nidicard kullanıyorum günde ortalama 15 -20 kere oluyor
Busragurpinar Ktsynr rabbim zamaninda dogurmayi nasip etsin canım , bende öyle bir durum olmadığı için bilemiyorum
Eco12 @Nur3838 Selam canım ,aynı haftadayız .Ben de yaşıyorum .Doktora söyledim kasılma yaşıyosundur dedi .Kontrol etti ,normal her şey .Tabii ben de kafaya taktım birkaç gündür .Kime sorduysam bebek büyüyor normal diyorlar .
Htcsnmtn Bende 24+4 yürüyüş yapınca ve uzun süre ayakta kalınca bı de sabahları uyaninca taş gibi oluyor karnım patlicak saniyorum ama çabuk geçiyor
pastella Nznks bende magnezyum kullanıyorum aslında ama hissettiğim ağrı kasılma mıdır onu da anlamlandıramadım