Tugcek_ Bir gün gecikmem oldu betam 27334 ilk gebeliğim o yüzden endişeliyim bu kadar yüksek betayla öğrenen duymadım daha önce merak ediyorum yaşayan var mı
TugceOrak Tugcek_ kuzum 1 gün gecikmeye çok yüksek bu değer. Çoğul gebelik olabilir mi ? Bence hemen doktora git muayenene ol
Ftrhn Tugcek_ canım ben 5 bin ile ikiz olduğunu öğrendim. Yani endişelenme ama çok normal değil en kısa zamanda gitmelisin. Haftasonu özeller de açık oluyor bekleme derim
Serya3 Tugcek_ sonucu bildir muhakkak. Rabbim sağlıkla hayırlı bebişler nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza ♥️🥰💕
Tugcek_ Serya3 8 haftalıkmış o yüzden betam yüksek çıkmış geçen ay adet sandığım kanama düşük tehlikesiydi ve atlattın bu bebek tutundu yada ikizdi birini düşürmüş olabilirsin dedi hala çok şaşkınım
Serya3 Tugcek_ yaa aman Allahım nolur bende şu şekilde mutlu olayım tez vakitte nasip olsun inşallah ♥️🥰😍
obli Tugcek_ ben de aynı şekilde öğrendim betam 40 bindi. Adet oluyorum sandım meğer düşük tehlikesi atlatmışım. Tebrik ederim hayırlı olsun.😊
obli Tugcek_ iyiyiz progestan kullandım bir süre kanama alanı da geçti. 11+5 olduk 😊 size verdi mi progestan kanama alanınız var mıymış?