Nisbaral Kızlar ikinci el yataş juno 700 e buldum alayım mı acaba reflü falan önlüyor mu kusmasını falan kullananlar nasıl memnun mu Yoksa direkt ebebekte refli yatağı var onumu alayım hangisi kullanışlı
Edsn Nisbaral 2.hamileleiğim ilk bebeğimde baby plus reflü yatağı kullandım gayet işimi gördü 7 ay boyunca bunda da aynısını yaptım fiyatı da gayet uygun evladınıza marka diye 2.el juno almayın reflü yatağı yeterli
Edsn Nisbaral bu arada reflü yatağı kullanmak için bebeğinizin reflü olmasına gerek yok bebeğin boğulmasını engellemek için kullanılır
Alpmom__ Nisbaral pierre cardinin var reflü yatağı çok güzel üstelik junodan büyük . Ona bakın . İkinci el nasıl gelir bilinmez …
Balyanaklikoalam Nisbaral hepsinde işlev aynı refleks yatağı yeterli uyor çok pahalı olmasına gerek yok ilk kızımda kullanmıştım hiç kusma şikayeti vs olmadı baya işe yaramisti ebebekten en uygun olanı almıştım yine onu kullanacağım
Fatos11 Ben kullanmadım bilmiyorum belki bebisin belki reflusu felan olmaz ben beşiğin sallanma apartinin bir tarafini indirip o şekilde yatiriyordum hic almadim ama alirsanda bence e bebekten al çünkü çok uzun süre kullanamayacak
Nisbaral Fatos11 evet uzun süreli değilmiş beşiğimde yükseltme aparatı olmayacak dedim acaba beşik harici salonda falan yatırırken lazım olurmu diye
Nisbaral Edsn 7 ay kullanılıyormu acaba ebebekteki çok teşekkür ederim evet bi adı var alanlarda çok olunca acaba gereklimi diye düşündüm çok sağolunn🌸
Edsn Nisbaral yani bebeğiniz çok tosuncuk bir bebekse daha az kullanılır juno da e bebekteki de aynı görevi görüyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Nisbaral Edsn çok teşekkür ederim o kadar para vermiyim o zaman baktım şimdi ebebekte reflü 300 e düşmüş indirimle onu alayım o halde