Nhrr Havvanurrrr bizim var 28. Haftada ve doğum sonrası bebeğin kanı pozitifse vurulmaniz gerekiyor. 28. Haftadan önce lekelenme bile olsa yine vurulmaniz gerekiyor. İğneler diğer gebeliği korumak için. Eğer vurulmazsaniz annenin kanı bebeği öldürüyor.
Daisyy000 Havvanurrrr 28. Haftada iğne oldum. Doğumdan sonra oğlumla da kanım uyuşmadığı için 2.igneyi yaptılar
vela Havvanurrrr kan uyuşmazlığında iğne vurulmamak gibi bir seçeneğiniz yok maalesef. Özellikle 2. Çocukta çok riskli. Eğer iğne olmazsanız sonuçları çok ağır olur. Düzenli kontrollerinizi yapıp iğnelerinizi olun. Yengemle abim arasında kan uyuşmazlığı vardı. Mal yengem 2. Hamileliğinde ihmal etti iğne vurulmadı (kimseye de söylememiş iğne vurulmadığını) yeğenim duyma problemiyle doğdu. Şu an büyüdü kulaklık falan taktılar ama kulaklığı çıkardığında hiç duymuyor 😔
Havvanurrrr Bende daha bir aylıkken lekelenmeden ötürü vurdular Şuan 3. Aydayım doktor sonuçlarımda değişiklik olmadığını söyledi nasıl olacak bilmiyorum
Bluesugar Bizde de var kan uyuşmazlığı çok şükür şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı iki gün önce ignegi yaptırdım kesinlikle yapılmasi gerek hamililekteki diğer durumlar gibi değil bunu kesinlikle aksatmayin zaten hiç hissetmedim hemen oldu bitti
Suzican Havvanurrrr bizde de var kan uyuşmazlığı tüp bebek yaptırmıştım ben kese etrafında kanama oldu ondan dolayı olabilir deyip kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı 7 haftalık hamileyim bu arada
Asli98- Havvanurrrr ben yaptirdim 17. Haftamda vurunmak zorunda kaldım kanama yaşadım o zaman vurundum şimdi 27. Haftadayım kontrole gittim tekrar vurunmamın gerek olmadığını söyledi doktoruk
Mervee68 Bizdede uyuşmazlık var 13 haftada nedeni belirlenemeyen kanamam olduğu için riske atmayip kan uyuşmazlığı iğnesini yaptılar 28. Haftada tekrar yapıldı bir tanede doğumdan sanra yapılacakmış
Havvanurrrr Mervee68 benden de test aldılar ve anne bebek uyuşmazlığı pozitif çıktı o zaman bana da tekrar yapılacak 🤦🏻♀️
1Anneadayiiii Havvanurrrr bizde de uyuşmazlık var yarın test yapılacak 2 sene önce düşük yaşadım kan uyuşmazlığı yüzünden dedi doktor şimdilik kanamam falan olmadı 8+2 haftalığım teste göre karar vereceğiz
zeynnno Bende 6.haftamda kanama sebebiyle vuruldum ilerleyen dönemde tekrar vurulması gerekip gerekmediğini yapılan teste göre mi belirliyorlar?