Perimeri 19 haftalık hamileyim Ara ara kasığıma sancılar giriyor ama çok kötü ağlatacak derecede ne olabilir acaba
myangelson Perimeri doktora gidin kaç haftalık hamilesiniz? Şiddetli sancılar önemli olabilir haftanız küçükse. Dogumunuz yakınsa da doğum sancısı olabilir
Tugbayrakdar Perimeri benim de sağ kasığımda şiddetli bir ağrı oluşmuştu ara ara giren enfeksiyon çıktı muhakkak doktora görün öyle bir durum varsa bile ilerlemesin canim
myangelson Perimeri hiç riske atmayın doktora gidin çünkü şiddetli sancilar, lekelenme gibi durumlar çok önemli demişti doktorum
Perimeri myangelson Bundan iki hafta önce doktoruma demiştim ama magnezyumun eksiktir dedi ilaç verdi ama bence onla alakalı değil geçmiyor çünkü ara ara çok kötü sancılar giriyor
myangelson Perimeri magnezyum iyi gelmediyse farklı bir sorun olabilir bence tekrar gidin enfeksiyon gibi bir durum var mıydı?
Perimeri myangelson yok gibi yani lavaboya çıkarken yanma falan olmuyor ama başka bir belirtisi var mı bilmiyorum
Aslaninannesi_ Perimeri bazıları fayda etmiyormuş doktor bana fayda etmezse bir tane daha var ama onu sigorta karşılamıyor onu yazıcam dedi ben bugün başlıcam bakalım . Çocuk kendine yer açıyormuş ben dün sağ kaşığımın ağrısından ağladım düşün
myangelson Perimeri bazen yanma yapmaz. Akıntı olabilir kasik ağrısı yapıyor koku olabiliyor. Benim ilk hamileliğimde sadece koku ile anlıyordum. Bunda akıntı oluyor tuvaletten kalktıktan sonra idrar yollarimda yanma oluyor
oblomovka Biz de 14 haftalığız. Benim de ağrım oluyor ara ara. Nedendir ki ya, hep görüyorum ağrım oluyor diye diye buralarda okuyorum ama inşallah sağ Salim alırız kucağımıza minnoşlarımızı
Aslaninannesi_ Perimeri canım çocuk kendine yer açıyormuş ben valla dün ağladım ayağa kalktığım an ağrıdan kasığım patlıyordu sanki