nisoom01 kızlar 6 haftalık hamileyim yemek yapamıyorum yiyemiyorum sürekli kusuyorum ayağa kalkamıyorum ilaçlar fayda etmiyor var mı benim gibi olan🥹
Bir_nazenin01 Ay çok zor ben yeni atlattım şuan 13 hafta olduk iki üç gündür iyiyim bol bol meyve limon falan ye canım geçecek emin ol sadece biraz sabır 🥲
nisoom01 Bir_nazenin01 ah kuzum keşke yiyebilsem ne yersem yiyim arkadan istifra ediyorum içim çıkacak artık
Begmllr 6 hafta 3 günden selam olsun aynıyız 🙂 ve bu meselenin bayağı süreceği konusu daha vahim olmakla birlikte Allahtan şifa diliyorum hepimize 🥲
nisoom01 Begmllr amin canım inşallah tansiyonum yerlerde geziyor resmen ayağa kalkınca başım dönüyor yemek desen miğdem boş ne olucak böyle bilmiyorum
nisoom01 Pharmgirl valla canım benim erken başladı bulantılar galiba böyle rahat hamilelik geçirenlere çok özeniyorum ama benim bu 3. hamilelik bundan önce 2 bebeğimin kalbi durdu ama onlardada hep kustum hep yattım başım döndü galiba benim bünye biraz zayıf 🥲
Feroo Bende 6+1 haftalık hamileyim sürekli uykum geliyor göğüs hassasiyeti var bulantı kusma yok daha ama bazı yiyecekleri yiyemiyorum