Nnmm Nişan gelmeden çok doğum yapan var bugün öğrendik 3 cm açılmam varmış nişan falan gelmedi benim hiç büyük ihtimalle bikaç güne doğcak🤲🫠
irem88 Sevda_mom uygulamaya göre son 20 gün ama 13 gün var bu sürede oldu oldu yoksa suni sancı ile başlatılacak doğum hiç bir belirti yok sadece ayakta durduğumda belim ağrıyor o kadar oda ağırlıktan zaten ne sancı ne açılma
Sevda_mom irem88 rabbim bir avazda kurtarsın bizim de hiç bir belirtimiz yok maalesef sadece regl ağrısı bakalım keyiflerini bekliyoruz miniklerin sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah 🙏☺️
Sevda_mom Svllkccc ben bu zamana kadar 2 defa istiğfar ettim sonra bir daha olmadı 38+3 haftalığız maşallah yormadı beni bebişim 🤣
Sevda_mom Ness54 ouuuyyy çok minnak rabbim sağ Salim vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥹☺️🙏
Minikkalp19 Sevda_mom son 12 🫣 10gundur bebek kanalda. Çarşamba günü kontrolüm vardı rahim agzin yumuşamış dedi doktor ama ne nişan ne sancı hiçbir şey yok sadece bol bol vajinal batma, pelvis kemiklerin ağrısı veee sırt ağrısı var.
Sevda_mom Minikkalp19 maalesef bende de aynı belirtiler var üstüne bir de regl ağrısı gibi ağrı oluyor 3 gündür ama açılma sancı hiç bir şey yok küçük hanımın keyfini bekliyoruz 🤣
Minikkalp19 Sevda_mom inşallah suni sancıya gerek kalmadan kendileri gelirler. Benimde hamileliğim sizin gibi güzel geçti yormadi bebişim doğumda da yormazlar inşallah 🤲🤗