Crocus20 susam_18 benimde son 88 ve hedefimiz 32 🫣 24.haftadan bu yana erken doğmasın diye uğraşıyoruz vallahi inşallah 38. Haftayı görürüz😇
aycatutall6121 Crocus20 neden erken doğum riski var biz 23 haftalık olduk ben yarın uçakla memlekete gidicem doktor sıkıntı yok dedi ama korkuyorum açıkcası
Nazar_salcan Zarina11keskin Rabbim kolaylık versin artık ne diyelim sağlıkla kavusalim bebeklerimize inşallah 🤲
neslsah-1 Sevda_mom normal sancı düşününce suninin yanında hafif kalır gibime geliyo doğumdan korkmuyorm suni sancıdan korktupum kadar 😅😅
2prensesmom_ Sevda_mom 34+5 bende sancı yok bebekte sancı inşallah 38 e kadar dayanabilir minik hanım 🙏
Hmyra_dmn98 Queen_Mom_ sizi yönlendırmek istemem ama sunisancı tavsıye etmıyo doktorum kesinlikle çok fazla zararı varmıs
ssibelata Son 5 ama ne su ne nişan hiçbir şey yok 😅 perşembe günü gideceğiz bakalım. Doktor alırız gelmezse dedi. 40’dan sonra riskler artabilirmiş. Öyle dedi
Crocus20 aycatutall6121 benim rahim ağzım daha önce alındığı için zaten kısaydı ve 14. Haftada serklaj oldum. 24. Haftada da rahim kasılmalarım başladı kızım doğmak için baya sabırsızlanıyor sanırım. Hala erken doğum riskim kasılmalarım devam ediyor.
Ecekrk Sevda_mom son 19 1cm açıklık hissedilen 0 sancı arada karnım sertleşiyor o kadar ama nstde biraz sancım çıkıyor hazırlandık bekliyoruz
Dtkntba Sevda_mom benim normalde 42 ama önden gidiyoruz ne olur bilmem hayırlısı inşallah ara sıra regl ağrısı gibi ağrım oluyor onun dışında minicik akıntıyla karışık kan geldi
neslsah-1 312953a_aslan normalde 18 ocaktı ama. Doktorum geç döllenme olduğu için 5gün ileri aldı yani 23 ocak olarak takipliyiz