sirinella Cinsiyet ne zaman belli olur ya 12+3 üm dayanamadım randevu aldım özel hastaneye çikolata hareket ettirir diyo herkes birazdan doktora gidicem acil cevap
Elizveannesi sirinella 18.haftadayım, hala öğrenemedim 🙈 Olmayınca olmuyor canım, inşallah bize güzel haberle dönersin.. Oğlumu 2li testte tahmin etmişti Dr, umuz. Öyle de oldu çok şükür 👌
Tazehamisss Ben 11+4te ogrendim erkekse erkenden belli ediyor kendini ama kizda biraz gec belli oluyor
sirinella Tazehamisss aynen öyle bişeyler dedi doktor erkekse bacağını filanAçar gösterir ama hareketli bu dedi ama net bişeyde diyemiyorum şimdi dedi kız diye düşünmeye başladım
MeltemAsel öğrenince yazarmısınız mutlaka bende merak ettım. eger gösterirse öğrenebilirsiniz doktora ve cihazına da baglı 12 de bıle ogrenen arkadaslar var.
moms060612 11 haftalıkken gittiğimde doktorum belli olmaz demişti 13de devlette doktora sordum görübmüyor dedi 16da zar zor gördük erkek dedi ama yine de emin değiliz o yüzden detaylıyı bekliyorum
Dderryaa sirinella bende 11+1 de öğrendim bacakları açıktı görünüyordu 12haftada tekrar gittim %99erkek dedi doktor değişkliği yaptım 12+5de tekrar gittim biz sormadan bakarken erkek bebeğiniz dedi