Hiratuba isimsizdir kızım Hira, oğlum oluyor Tuna koyacagız nasip olursa. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Ecemesen isimsizdir 13 haftalığım bugun doktorum erkek gibi görüyorum ama yine haftaya belli olur dedi ben zaten basından beri erkek hissediyodum erkek olursa ezel kız olursa arven düşünmüştük ama hala kararsızım tabiki 😀
Kuzubal isimsizdir ay oğlum varya beni yedi bitirdi Şubat doğumlu hiç yatmior devamlı homili gırtlak yemek yemek istior hiç oynamior memede yemekte et tavuk hastası resmen maf edior beni günlük 15dk veya 1saat uykuylayim
Duruxxx Sazenin 13+4 teyiz bugün fetal dna sonucumuz çıktı onunla belli aslında ama cumartesi minik bir cinsiyet partisi yapacağız onunla şğrenicem 🥰🐣
Sazenin Duruxxx baya erken öğrenmişsiniz, biz 16 da anca öğrendik 🙂 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌺
Yozgee isimsizdir Mirza da uyumlu olur .. Benim oğluşumun adı ve çok yok bu isimde İsminin anlamıda pek güzel
Eliffyamann PinkBerryy kız isimleri içinde yorumlar mısın rica etsem🥰 ilay düşünüyorum kızıma senin önerdiğini var mı
PinkBerryy Eliffyamann Yıldızı yüksek kız isimleri Lina, Elif, Selin, Melis, Ece, Lara, Mira, Luna, Deniz, Hazal, Ada, Eylül, Naz, Nehir, Maya, Ceren, Nisan, Rüya, Alina, Yaren, Zehra. İlay’ın yanına ikinci isim bunlardan birini de koyabilirsin 🌸