Pharmgirl Eesraaa34 evet doktor yerleşme diyo ama süreklı diken üstündeyi. Progestan igne ve fitil kullanıyorum
Eesraaa34 Pharmgirl fitil kullanırken ilk zorlandınız mı acaba . Ben hiç kullanmadım ömrümde progestanı yan etki çok yapınca istersen kullanabilirsin demişti doktor ama cesaret edemedim
Nc34 aysee54 aynı durumdayız inşallah rabbim ikimize de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin diyelim çıtayı yüksek tutmak lazım 🤗❤️
Ayse2188 aysee54 bende de aynısı oldu kahverengiyle başladı adet gibi oldu duphaston kullandım sonra kahverengiye döndü progestan kullaniyorum hala ara ara leke oluyor ama şükür doktor bu şekilde devam edicez dedi
Alpgmz Benimde 5+5 de başladı şuan 10 hafta oldum kesilmeden devam ediyor bazen kahverengi bazen kırmızı bazen ped dolusu ultrason da Bebek iyi kanama alanı yok bence bu şekilde geçecek artık kırmızı kan görmediğim sürece moralimi bozmuyorum
aysee54 Alpgmz evet stres önemli bir faktörmüş ben 4 gün devam edince aşırı taktım kafaya bugün çok şükür motive etmeye çalışıyorum kendimi iyi düşünürsek iyi olur inşallah 🙏🏻