Beyazmelekkk Kızlar çok ihtiyacımız var ya acaba olur mu ortaya atıldı ve şuan bişey yok. Doğum şekliyle alakalı şeyler sunuldu ama izin hakkında gündeme gelen yok. Acaba olur mu olsa çok güzel olacak
Balbebek012 Beyazmelekkk bazı düzenlemeler var belki buna da sıra gelir yılbaşından önce olabilir ya iyi düşünelim keşke hemen olsa çalışan anne için çok çok iyi bir düzenleme olur 11 haftalık hamileyim ben
Adenmom_ Beyazmelekkk inşallah gelir 4,5 aylık bebeği nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum İstanbul gibi bir yerde ücretsiz izin kullanma imkanım da yok
Beyazmelekkk Adenmom_ evet bir anda borc varken tek maaş çok zor olacak. Her türlü zor. Şu kanun gelseydi yılbaşı öncesi gelir diye düşünüyorum. Yeni yıla belki öyle girilir
Balbebek012 Beyazmelekkk hepimizin bildiği şeyler sağlık bakanlığı da el attı normal doğuma teşvik videosu ( amaçlardan biri doğum sayısını arttırmak sezeryanla kısıtlı çünkü) sıra çalışan anne ücretli iznine de gelecek diye düşünüyorum 2024 e yetişmezse bile 2025 te çıkar umarım
Adenmom_ Beyazmelekkk inşallah ya o kadar ihtiyacım var ki bunun bize denk gelmesine hem bebekler çok küçük hem şartlar zor
yildizg Çalışan bi anne olarak keske gelse derim ama işveren bi anne olarak daha uzun süre gelmez diyorum en az 2-3 senesi var teşvikler erken emeklilik vs derken ortalık çok karıştı bi sekilde kasanın dolması lazım sıra kadınlara zor gelir 🤷🏻♀️