Mhtpsrkn Bana cesaret verinnde gideyim artık ağdaya utanıyorum ama gitmek zorundayım gidenler bi gazlayın beni hadi ya bugune kadar hep kendim aldım ama artık olmuyo😊😒🙈
denizannee Mhtpsrkn gayet normal bi durum ben ilk gittiğimde sende olan bende de var demişti afedersin 🤪 ki bende kuaförüm ama üşeniyorum kendim almaya dükkana bi kuaför arkadaşı çağırıyorum burda yapıyor. Gayet rahat 1 ay tertemiz
SevgibiR Mhtpsrkn ben gittim daha üç gün önce tüm vct hemde kadına ne kadara sürer dedim 20-30 dk dedi akşam ustuydu bı girdik odadan çıkınca hava kararmis kizlar diyo 1 buçuk saat oldu 😹 bacak kol acimiyo hiç güzel özel bölge biraz aciyo kendini kasma çıkınca baya temiz oluyorsun pürüzsüz parlak😹
bebekteyaparimkariyerde Mhtpsrkn iye gaz veriyoruz bak işin gerçeğini söyleyim ben sana ağdacılar doltorlardan daha çok görüyor emin ol.oyüzde şenmişsin ayşeymiş hiç önemli değil.
mcansum Mhtpsrkn aynı yerde olsaydık gotururdum seni ck kısıyı goturdum 😂 gitmelisin bes dk da mis o rahatlıgı gor bidaha jılet vurmazsn
Mhtpsrkn denizannee ah ah öyle de ne bilim ilk i atlatırsaö gerisi gelecek te bi gitsem 😊evimin yakınında belki 5 tane kuaför var abartmıyorum ama cesaret edemiyorum 🙈😒
denizannee Mhtpsrkn ya öyle savaşa falan gitmiyosun 🤭🤭 10 dakikada bitiyo zaten lüks falan degilki bu kişisel temizlik olarak gör
Ellaynagme Ilk defa gidiyorsaniz hamilelikde onermiyorlar malesef. Malum bolgede kan akisi fazla oluyor. Yapanlar bile hassasiyet hissediyor bu donemde. Nasil yapiyorsaniz oyle devam edin
denizannee Ellaynagme 9 yıllık kuaförüm yeni öğrenene de yaptım doğuma giderken yaptirana da 🤪 hepsi de doğurdu valla bende öğrendiğim hafta yaptırdım geçen haftada yaptırdım çok şükür bisey yok. Öyle aman aman kendini kasmadigin sürece hiçbişey olmaz ki hassas olunduğu için küçük küçük dikkatli alıyoruz bizde....
Mhtpsrkn Ellaynagme artık göremiyorum bir de belim sırtım ağrıyo çok fena 7 aylık hamileyim mecbur oldu valla gitmek artık ama hamile olduğumu söylicem ben dikkat ederler umarım
OzgeDgnp denizannee ben 4 uıldır kuaförde aldırıyorum tüm vücudumu hamile kalmadan 1 hfta once aldırdım en son,suan 2.5 aylık hamileyim 2 hfta snra gitmeyi düsünüyorum kuaförlerin bu konudaki hassasiyeti nasıl oluyor bilmiyorum aydınlatsanız biraz bizi ☺
OzgeDgnp denizannee özel bölgeye cubukla sürüp bezle cekiliyordu onceden smdi hamileyim nasıl olur uygulanan nedir sizde
bebekteyaparimkariyerde Mhtpsrkn kız yalan mı ben yaptım o işi artık okadar sıradan geliyor ki anlatamam.oyüzden utancak bişey Yok ki işi bu kadının ondan para kazanıyor öyle düşün.
Hayal-umut Cnm ben önceden kendim yapiodum göremediğim için jilete döndüm sonra bi cesaret geldi kuaföre gittim ama senin gibi utana utana sonra 10 dk da iş bitti şimdi ayda 1 gidiyorum ve de rahat oluyor tavsiye ederim hemde hamile olduğun için çok hassas davranıyorlar zaten
Ssraa Ben gideceğim bugün gel gidelim😁 onların işi kıl yolmak tabiri caizse onun için para alıyorlae hiç çekinme bu doğanın kanunu👍🏻
Nurgngrms Mhtpsrkn canım hamileligim boyunca hep gittim ve bu sabah nişanım geldi yani bugun yarın dogurucam hemen kalkip agdaya gittim evet biraz korktum cunku insan kendini birazda olsa kasiyor. Ama tertemiz 1 ay arkana bakma ve hemen kalk git😂