Herkese selam Gaziantep şehir hastanesine gitmiş biri olarak hiç bir yerde bilgiye erişemediğim için buraya yazmak istedim. Eylül ayında Şehir hastanesine gittik üremeye yardımcı tedavi merkezi olarak geçiyor bizden bir takım testler istediler biz ilk başladığımızda randevu yoktu ama şu anda randevu sistemiyle çalışıyorlar sabah dokuzdan önce oraya gitmek gerekiyor kan verip ertesi gün veya öğleden sonra tekrar doktorla görüşmek gerekiyor doktor genetik test ve durumunuza göre testler istiyor Genetik testlerinin çıkması yaklaşık bir aya yakın sürüyor ek olarak eşinizin 20 günde bir sperm testi vermesi isteniyor ben henüz ne zaman tüp bebek yapılacak aşamasına gelemedim yani bir ay iki ayda çözülecek bir iş gibi değil. Ücret olarak özel hastanelerden çok daha uygun bize sadece transfer için 17.000 dediler ama bu eylül ayında söylenmiş bir fiyattı ek olarak ilaçların %70’i karşılanıyor eğer rapor çıkarsa. İlaçlar ve transfer kısmına gelemediğim için daha fazla bilgi veremiyorum bu bilgiler de burada dursun bir ihtiyacı olan faydalansın istedim. Allahım hepimizin kalbindekini hayırla versin ve kucaklarımızı boş bırakmasın.