cesaretinvarmiaska Minnosaannee saygıdan dedim kusura bakma. Ben de 24 yaşındayım zaten :) Ben o kadar yıl idare edemezdim, gerçekten helal olsun
Minnosaannee cesaretinvarmiaska estağfurullah biliyorum. 11 yıllık evlilik 3 çocuk diyince istemsiz yaşlı olduğum sanılıyor. 30 yaş sendromu yaşıyorum aynı zamanda. 😅😅 teşekkür ederim . Gerçekten düşününce bende nasıl dayandım diyorum ama olmuş işte 🤷♀️
cesaretinvarmiaska Minnosaannee valla bunun yaşla alakası yok. Insanı yaşlandıran, yaşadıklarıdır. Bende kendimi hiç genç ve çıtır anne hissetmiyorum. Hele bide bu günlerde hamileliğin vermiş olduğu psikolojiyle bittiğim.
Minnosaannee cesaretinvarmiaska inanır mısın bende kendimi hiç yaşlı hissetmiyorum evet bedenen çok yoruldum ama ruhum hala çok genç eşim de hep der hiç 11 yıllık evli gibi hissetmiyorum kendimi der. Birbirimizi yıpratmadigimizdandir der. Senin ki hamilelik yorgunluğu doğumdan sonra geçer inşallah eminim 🥰
Sazenin Evlilik değil de tanışma yıl dönümümüz 29 Şubat 🤭 4 yılda bir kutlanıyor 😅 29 Ocak 2022 de de evlendik