gezentianne Dlnakgn Kese ölçüsü ne dedi? Adet gecikmesinin kaçıncı günü ve beta kaç iken öğrendiniz? Geç döllenme ihtimali olabilir mi? Doktorunuz ne söyledi?
Tazeanneveminikleri Dlnakgn bizim de o zamanlarda boştu canım endişe etme. Doktor 10 gün kasar bekleyelim demişti neredeyse 8 haftalıktık o zaman bebek göründü 🥹 geç döllenme vs olabilir endişe etme
ucigdem Dlnakgn ben 7 haftalıkken çarsamba günü gıttım karnında ultrasonla baktı kese var bebek yok dedı kesede duzgundu alttan bır bakalım dedı bebek ve kalp atısı var ama kese bıraz duzensıZ dedı 1 hafta geriden gelıyormus 21 randevu verdı bakalım
Zeyneep1919 Dlnakgn benimde böyleydi 8. Haftaya kadar normal diye biliyorum ki benimde 8. Haftamda gözüktü bebek geç döllenmeden dolayı böyle oluyormuş
bnnryksl Dlnakgn karından baktıysa net gorunmemistir benimde karından yolk sac gorunmedi alttan bakın dedim öyle gorundu devlet hastanesine gıdıyorsan oranın cihazları cok iyi olmuyor endişelenme
Gskcmz Dlnakgn benimde 6+4 te ultrasonla kese göründü bebek görünmedi şimdi 8+6 bebek göründü kalp atışı da var sizinde 1-2 haftaya görünür inşallah 🤗