deryamehmet35 ben cm bilmiyorum benim bebegn kalbini durdurmus patolide temz ckti doktr kurtajda farketti ve kurtaj snrsi kontlrde babada gostrdi rahim toparlamis ama myom vrmis rahim icinde oldgi icin boyle sorunlr oluyormus cok arastirdim bben 20gn oldu kurtaj olali saglikli ilerliodk hoc sorun yktu devktte 7.haftda gttm acamioz srsi cihaz eskiyms ama atio bakndedi burda bebek saglikli dedi ama yeniyil sabahi iste leke geldi bide benim belirtilerm bianda kayboldu kusmuodum ogurtmeler kesildi mide bulantim kesildi ordnda anladim ve ozele gttik iste yeniyol sabahi altt bakti ustn bakti yok bska doktrda baktrn dedi onada gtrik yok tam 7.haftda durmus meger benim kontrle gttgm zmndann peşine sebeb ise myommus oda bebegn tutgnu yrde imis smdi adet olnca gel dedi beklemedeyim ikinci opersyni olcm cnki dokt almamiz lzm
Yne hamile kaldgnda cnki ya dusukle yda boyle kalp durmsu olurmus ben arastrdim bayagi o yuDn yeri itibariyle aldircm bi dha ayni sylri yasamak istemiom rabbim kimsye yasatmasin bebeklerinizi korusun insallah 😐🙏