Melike1001 8mucizem8 doktorum bana düşükten sonra 4 5 hafta da olursun demişti dediği gibi 4 hafta da oldum.
Bebegimgeliyor10 8mucizem8 ben 1 ağustosta boş gebelikten düşük yaptım tamamen bitmişti ya ib1 ağustosta kanamam.24 ağustosta adet gördüm canım
Bebegimgeliyor10 8mucizem8 ama kürtaj olmadım kendi düştü kürtaj olduysan eğer süre 30-45 gün surebiliyormus
8mucizem8 Melike1001 ya öyle mi benimki tam 1 ay oldu ama hala regl olamadım ilk kızımı doğurduğumda 40 çıkar çıkmaz kendi adetimi görmüştüm benim doktorum da düşük te aynısı olur demişti
1hamle 36 gün sonra olmuştum sonra hamile kaldım o ay çok geçmiş olsun istiyorsanız size de nasip olsun inşallah
8mucizem8 Bebegimgeliyor10 geçmiş olsun benimde yüksek idrar yolu enfeksiyonundan düştü kendim düşürdüm bende
Gizem1504 8mucizem8 kendiliğinden düştü benim kürtaj olmadım ama 2 aydır 27 günde falan oluyorum düşükten önce 30 günde falandı 2 aydır 26 27 arası bende şaşırdım
rabiabusray Geçen sene Ekim ayında düşük yaptım 10 gün kanamam oldu 1 ay sonra da regl olmuştum . Düşüğün üstünden 4,5 ay geçtikten sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim 😇
rozamomy 8mucizem8 40-45 gün gibi bi süre sonra oldum ben de. 2 regl gecikmesi bekle demişti doktorum onu dinledim iyi ki de öyle yaptım, kan değerlerim düzelmiş oldu. Şu an hamileyim 21 haftalık. Size de nasip olsun hayırlısıyla kısa zamanda 🤲🏻🌸