kusanne sedamusa benimde pazartesi 300dü dün 1200 olmuş hayırlısı bekliyorum hala kadın doğuma gitmedim
Gunesky sedamusa gayet iyi artmış darısı bizlere nasip olsun inşallah sağlıkla ilerlesin umarım hepimizin hamileliği sizin de mi tüp bebek 🥹
sedamusa Beta 2 binden sonra kimyasal olması mümkün mü bilginiz var mı 6 ay önce yaşadım da korkuyorum o zaman gerçi yüz küsurlarda olmuştu
Gunesky sedamusa sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Allahım benimde 2. Tedavi 3 gebelik kaybım var çok korku doluyum
sedamusa Gunesky amin canım 🤍 inşallah bu sefer size de Anne olmak nasip olsun Rabbim kucağımızı doldursun inşallah 🌸
sedamusa Gunesky transferin ilk gününden itibaren sürekli kasık ağrım ve bel ağrım oldu ama çok şiddetli değil tabi. Son iki üç gündür mide bulantısı yaşıyorum hani istifra etmiyorum ama midemde bi hassasiyet var bu şekilde canım umarım isteyen herkese nasip olur 🙏 şu kadarını söyleyebilirim hep bi endişe oluyor pozitif çıkıyor acaba yükselecek mi ultrason da kese görünecek mi sanırım nasip olursa hamilelik boyu tedaviyle pozitif alan bizler bunu yaşayacağız ama olsun ☺️🥰
Gunesky sedamusa evet aynı kaygılar bende de var yarın yeniden vereceğim bakalım artacak mı bu sefer düzenli artar sonrasında kese kalp atışı vs derken annelik hayat boyu kaygılarla dolu. İnşallah hepsini sağlıklı süreç geçirerek takip edebiliriz bende bel ağrısı ve rahimde baskı var iki gündür