Elifdrkk Selamlar Yerleşme kanamanız nasıldı? Kaç gün sürdü ? Şu an yerleşme kanaması yaşıyor olabilir miyim? Çok açık renk geliyor ama az az geliyor anlayamadım normalde reglim çok yoğun geçerdi
momofmychildren Elifdrkk çok açık renkte genellikle peçeteye sildikce gelen bir akıntı şeklinde bir ped bile doldurmaz 3 gün sürer 3 günü geçerse adet kanaması olabilir
Sevdeglgc Elifdrkk Benim adetten üç gün önce bir damla pembe leke geldi o kadar başka bir şey gelmedi sonra dontora demiştim yerleşmedir dedi kişiden kişiye değişiyor demekki
Minik_mucizemm Elifdrkk Benimki de kahverengi peçeteye sildikce gelen bir akıntı şeklindeydi 4,5 gün az gelecek şekilde sürdü korkmayın ağır iş yapmayın bu sürede dikkat gerektiren bir durum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Minik_mucizemm Elifdrkk Benim ilk çocuğum oğlumda olmadı böyle bir durum ikincide yaşadım hamilelikten hamileliği fark oluyor
cnsu77 Benim 1 - 2 gün damla damla kahverengi akıntım oldu ama aşırı azdı. Günlük ped takmasam anlamazdım. O derece azdı.
Elifdrkk Benim dün az az geldi pembe. Şimdi işe gidiyorum bir kalktım regl gibi kanamaya başlamış. Yinede test yapayım dedim 2 dk geçmeden çıkan çizgiye bakın. Anlayamadım sizce hamile miyim ?
Elifdrkk Öğlen izin alıcam hastaneye gideceğim ama kafam karıştı şu an regl gibi kanamam var Peki regl olup hamile olan var mı aranızda?
Elifdrkk Hastaneden geliyorum beta 0-5,3 çıktı Negatif dedi Neden idrar testim bu şekilde çıktı kızlar sizce?