Aktybsss Merha daha önce de yazmıştım realimin gecikmesinin 5.günü test yaptım 4. Gün negatif çıktı sol kasık ağrım var çok uykum geliyor gece bir de yüz üstü yatamıyorum sol kasığım gerilip ağrıyor sizce hamile olabilir miyim
Suneyeee21hdkmd Aktybsss bende günü gününe adet olurum ama bugün 3. Gün geçti kan testi verdim çıkmadı benimde gohsum dolu gibi ağırlaştı hasaslaşti ve yumurtalıkların boyle iğne batıyor sanki yorgunluk var üzerimde ama neden teste çıkmadı anlamadım 😭
Aktybsss Yldsmt_1405 ben dün test yaptım negatif çıktı ama yatakta sağa dönünce sol taraf kasılıp ağroyor
Bglmmrn Yldsmt_1405 belirtileriniz nelerdi bende adet olacakmış gibi ağrım var hafif bulantı ve halsizlik var adetime 10 gün var ilk ilişkimin üstünden 7 gün geçti
Aktybsss Korkuyorum negatif çıkar diye ilk defa böyle gecikti ben normalde 5 de uyurdum şimdi erkenden uykum geliyor üç dört gündür
Suneyeee21hdkmd Aktybsss hamilelik olursa bana da bilgi verirmisin birde göğsün den sıkınca süt geliyor mu
Aktybsss Suneyeee21hdkmd yok gelmiyor inşallah senin de benim de bardır ben haber veririm cumartesiye kadar olmazsam kan vermeye gideceğim bir de benim alt göbeğim felaket kaşınıyor
Suneyeee21hdkmd Aktybsss kaşıntı yok genelde alt göbek kaşıntısi uyuz diyor doktorlar bahsenlslerin kaşınıyor mu
Aktybsss Suneyeee21hdkmd Amin inşallah ama çok baktım senin gibi kan testi negatif olup sonradan hamile çıkan çok varmış
Aktybsss Mervecimbidur olabilir aslında bu ay ben çok istemedim açıkçası yaşım daha 24 hemen kalmam zaten diye düşünüyordum ama eşim çok istiyor garip bir şekilde reglim gecikince bende çok istemeye başladım stres yapmış olabilirim bilinç altında dediğin gibi
Mervecimbidur Aktybsss kişi kendinden bilir işi zamanında bende hep öyleydim ama lütfen olur mu olmaz mı diye asla kafana takma cidden stres aşırı etkiliyo insanı