SerpilDrgt24 Kızlar sabahları bulantılarım var sarı renkte istiğfar ediyorum az önce istiğfar ederken kan geldi neden olduğunu bilen var mı başına gelen var mı ?? 🙄😕
Heyzil SerpilDrgt24 zorlamadan canım o ben şükür yaşamadım fakat arkadaşım çok çekti beraber hamile kaldık kusmağnın sonunda kan geliyordu
Umre5858 SerpilDrgt24 aynı şeyi yaşadım birkaç gün önce, doktoruma danıştım zorlamaktan boğazın yara olmuş olabilir dedi önemli bişey yok endişelenme 😘
Merveprms Veyselimiz bu arada benimde gelirdi gerçekten de erkekmiş bebeğim siz neye göre söylemiştiniz bunu ☺️☺️
Merveprms Canım benimde gelirdi aşırı öğürmeden mide borusu tahriş oluyor kan geliyor doktorum korkulacak bir durum değil demişti
031965 Sarı kustuğun safra açlıktan, yemek borun safra yüzünden kusmaktan tahriş oluyor ve kan geliyor canım cinsiyetle uzaktan yakından alakası yok :)
mirayspala Veyselimiz Bende sarı çok küstüm ama kızım olcak. Böyle şeylerin cinsiyetle alakası olduğunu pek düşünmüyorum
meeese Çok zorlanınca oluyor. Bana da bir kez olmultu ve yüzümde kırmızı lekeler çıkmıştı ama geçti şükür. Bunun cinsiyetle hiçbir alakası yok.
meeese SerpilDrgt24 ben de çok korkmuştum internette birkaç kişinin başına gelmiş içim rahatlamıştı 1 haftaya kadar tamamen geçiyor kırmızılık yüzdeki bile.kılcal damarlar zorlanıyormuş.