Niranerdemarc 25 haftalık olduk ama hala isim konusunda kararsısız bi el atın lütfen Kartal kayra Yanki karan Kuzey mavi
Femay Niranerdemarc yankinin anlamı ne? Dalgaya aşırı müsait bir isim. Amcamlar babamlar arkadaşlarıyla hep yanki diye dalga geçerler. Adamın adı yanki vs olmadığı halde 😅 İsimler uyumsuz ama en iyisi Kartal Kayra yine bakılınca.
gezentianne Niranerdemarc Niranerdemarc Karan cok var oğlun 2020′li özellikle onjn senesinde patlama yaptı Karan,Kuzey.. Yankı ve Mavi güzel. Neden 2 isim?
Niranerdemarc Femay yankı yazmak istemiştim. Adı yankı olmayan insanlara neden yanki dediklerini bi çevrenizdekilere sorun isterseniz ilginç geldi
Niranerdemarc gezentianne iki isimlilerin daha şanslı olduğuna inanıyorum nedense o yüzden iki isim istiyorum 😀 birde 2 kişi tek bi isimde buluşamıyoruz bi eşimin istediği bi benim istediğim olsun diye öyle istedik 😀
Nurrrr10 Niranerdemarc isimler ayrı ayrı çok güzel ama yan yana koyduklarınız hiç uyumlu değil kulağa ahenkli gelmiyor yine de siz bilirsiniz sağlıkla gelsin
Fundaaaa46 Niranerdemarc Niranerdemarc ayrı ayrı Kayra karan kuzey güzel ikili şekilde yazdıklarınız hoş değil bence diğer isimler
Sara_bebek Kuzey mavi ben oglumun ismini Aras düşünüyorum ben azerbaycanda yaşadiğim için bizde sadece 1 isime izin var iki isim koyamiyoruz malesef