drn5410 Rzmrl ben 34 35 hafta gibi hazırladım sanırım ama benim planlı 2. Sezeryan hatta hala daha tam değil çarşamba sezerynim var h sonu toplayıp kapatayım artık diyorum 😁 ama tabi önden yapıp bavula koymak iyi olur stres olunuyor öyle anı bir şey olsa evden bavulu al gel diyecek bir bavul olması güzel olur 🤭😅
Gokturkmom_ Rzmrl Ben 28.haftada yıkayıp yerleştirdim,küçük zaten biter diyordum ama çok oyalıyor yapana kadar heryerin ağrıdı ağırlaşmadan yapmak en mantıklısı 🙈 hazırlama konusuna gelince benim bi kaç eksiğim kaldı onlar tamamlanınca çantayı da hazırlayacağım
Ozgeee22 Rzmrl 34.haftamda başlamıştım çoğunu halletmiştim son kalan ufak tefek eksikleri tamamlarken 35 haftalık olmuştuk ☺️
hatice_aygun2 Rzmrl 7 aylıkken yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim daha gelesi yok dedim 8 aylıkken ağır bi sancıyla gittim doktor sancın var yatış verecez dedi ilk aklıma gelen çantamın hazır olmaması oldu akşam 11 den sabahın 7sine kadar orda kaldım sonra istemedim çünkü öyle aşırı bi sancım yoktu olan sancıda nst yüzünden oldu çıktım Sabahına direk eve gidip çantamı hazırladım öyle durdu eksigi aldım açtım koydum erken iyi oluyor bence kafa rahat miniklerin ne zaman geleceği belli olmuyor 🥰❤️
Gizemnur_ Haftada hazırlamaya başladım yıka kurut ütüle …bence ağırlaşmadan yapılması gerekiyor Ütünün başında bebde buharlaşacaktım 🫣😬