Burcuctn Merhabalar 9+ 1 haftalık hamileyim benim gibi olanlar toplaşalım malum aynı zamanlarda doğurucaz 🙂Allah nasip ederse şuanda nasılsınız miğde bulantınız yada başka şikayetleriniz varmı benim miğde bulantım bikaç gün önce bıçak gibi kesildi öğle karnım falanda ağrımıyo açıkcası birden belirti olmayınca meraklandım 26 sında doktora gitcem ondan sizlerede sorayım dedim
Deletedmom2232 Burcuctn Canım bende bi Dr. Göre 10+6 yım diğerine göre 9+6 🙈 Benimde azaldı mide bulantım hiç denecek kadar. Akıntımda arada azalıyor arada çoğalıyor normalmiş sanırım. Doktorum sağlıklı beslenirsen çıkarmazsın yediğini dedi gerçektende öyle.
Songlkaraduman Burcuctn canım bende 9+6 günde bir kez kusma oluyor aşırı derecede kasık ağrılarım var benim geceleri uyutmuyor o derece
Burcuctn Songlkaraduman umarım geçer bulantılarınız kasık ağrıları olur diyolar ama bende de olmayınca bende şaşırdım bakalım doktora gidince görcez
Deletedmom2232 Burcuctn arada kasıkta batma oluyor canım rahim büyüdüğü için normal. Birde gazın varsa oda kasık ağrısı yapıyor ayaklarını sıcak tut derim