Sazenin Ecemom_ çok sevdiğiniz bir kişi ise elbette siz de mutlu olursunuz okuduğunda, benim için anlamı biraz daha derin o yüzden babasından yanayım 🙂 Rabbim isimleriyle yaşatsın yavrularımızı
Sazenin Pinarkorkmazer ben daha duygusal bakıyorum olaya 🫠 babası ile anısı olsun , ilk ondan duysun istiyorum adını. Başak burçlu olmanın ayrıntılı düşünceleri ….🫣
Sazenin Merve-betul normali biz oluşturuyoruz işte 😅 ben ilk kez duydum büyük okur diye çok da şaşırdım, bizim orda bi laf vardır : nasıl yaparsan öyle olur 🤗
An53 Ben namazlı niyazlı kuranı kitabı iyi bilen birinin okuması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden ne kendi babası ne benim babam ne de kendisine okutmadım. Kulağına güzelce kuran okundu dua edildi adı hayırlı şekilde okundu.
Sazenin An53 eşim ilahiyat mezunu, babasından o duaları duyması hem babasının dua etmesi daha feyzli . Baba duası reddolunmaz, ilk adına dua eden babası olsa daha güzel olmaz mı 🌺🤗
Sazenin drn5410 amin inşallah 🌺 başak burcuyum hep ayrıntılar beni yoruyor zaten ama elimde de değil çok fazla tamam desem de gönlüm kalıyor ve unutmuyorum…..
Sazenin LavinsMom ne güzel maşallah 🌺 ilk bsbasının sesinden baba duası almış yavrucak ✨ Rabbim her daim korusun yavrularımızı
Sazenin Aslaninannesi_ Allah rahmet eylesin ✨ dede baba isimleri koymak çok doğru değil bence de ve o niyetle koyunca çocuğun kaderi de o kişinin kaderinden etkileniyor. İsim isme benzer diyorlar ya. Dede yaşamış vadesi dolmuş gitmiş şimdi çocuk kendi ismiyle kendi kaderiyle yaşasın sağlıkla sıhhatle inşallah 🌺
Aslaninannesi_ Sazenin aynen eşimde koymak istemedi babam o isimle yaşadı öldü tekrar onun ismi ile çocuğuma seslenmek sürekli beni üzer dedi . Amin canım benim
sacmalamakizim Sazenin Kızım doğduğunda benim kendi babam okudu, ikincide bilmiyorum kim olur yine, yani fark etmez bana göre.
Sazenin sacmalamakizim ya işte bende babasıyla anısı olsun hem yavrum ilk babasının sesinden adını duysun, baba duasını alsın istiyorum 🙂
Sazenin Nur0653 ben daha duygusal bakıyorum olaya, çocuğun ismini ilk kulağında duyma anı babası tarafından olsun bir anı olsun istiyorum 🫠 inşallah olur 🌺
Sazenin Aylaninannesi123 benim de ilk bebeğim ve benim hoşuma giden olsun eşim okusun evladıyla güzel bir anısı olsun istiyorum 🌺 Rabbim nasip eder ikinci olursa belki bende o düşünceye gelirim ama şuan ilk çocuğum daha detaylı düşünüyorum galiba 🫣
Aylaninannesi123 Sazenin Haklısınız ona da by şekilde söyleyin ilk bebeğimiz ilk heyecanımız sen oku istiyorum deyin sonra formaliteden babasına okutsun yine istiyorsa 😄
LavinsMom Sazenin Rabbim tüm bebekleri korusun insallah ❤️ siz de esinize soyleyin o okusun boyle bi kanun adet neyse yok ondan
616171_ Sazenin bende eşime bu konu açılmadan hemen dedim sen oku diye hatta internetten açıp gösterdim denesin diye. Bende eşimin okumasını istiyorum sonuçta babası. Tabi orada büyük kim varsa o okuyor böyle olmuş olabilir ama kp doğumda orada olacağı ne malum sonuçta eşim yanımda olacak.
Sazenin 616171_ yine de eşiniz okuması çok daha anlamlı olur 🌺 inşallah gönlünüzce olsun sağlıkla kucağınıza alırdınız ✨
Sazenin Aslaninannesi_ yani tekrar tekrar hatırlatmanın alemi yok üzüntüleri hem çocuğa da babamın adını taşıyor diye bakacak , minik yavrusu yeni bir hayat yeni bir isim daha iyi 🌺 insan yakınında olan bir ismi koymaya niyet ederken bile o kişi geliyor sürkeli aklına. Ben mesela çevremde çok olmayan tanıdık birinin ismini de istemiyorum ister istmez o insan geliyor insanın aklına
ggmom Sazenin bizim komşu abimiz vardı o okudu ben imanı kuvvetli olduğunu düşündüğüm biri okusun isterim öyle yaptım
Sazenin ggmom eşim de benim için öyle biri o yüzden o okusun, yavrum baba duası ile başlasın hayatına inşallah 🌺