helloandhello Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için donaxly fitil kullanan var mı aranızda acaba doktorum bugün yazdı etkili bir ilaç mı ? 😊
Guzelanne56 helloandhello yaaa o fıtılı kullanırken çok dıkkat çok kuru bı fıtıl antıbıyotık gıbı, içinde 6 tane vardı 4 tanesını kullandım 5. Kullanacakken pembe kanamam oldu hastaneye koştuk fıtıl tahrıs yapmış. Asla erımıyor pıhtı pıhtı gelıyor tamamen akıntım kesılmıstı aşırı kuruluk oldu
Esracim01 Bana da yazdı, kullanmakta hiç başarılı olamadım çok kuru bir fitil. Ama zararı yok. Çok ileri boyutta değilse enfeksiyon bol bol su, bol ev yoğurdu ve nioli yağı tavsiye ederim ben öyle atlattım 🩷 birde bağışıklı güçlü tutup güzel beslenmeyle 🌸
Guzelanne56 helloandhello ıslatarak kullanın ve özel bolgenızi tahrıs etmemeye dıkkat edın fıtıl bıttıkten 1 gun sonrasına kadar kesınlıkle ılıskıye gırmeyın kanama yapar kuruluk
Sophisticated Aynen çok kuru bir fitil ben üzerine kayganlaştırıcı sürdüm bir-iki damla daha rahat uyguladım. Ama vajinal bir fitili neden bu şekilde ürettiklerini anlamış değilim. Etki seviyesinden de emin değilim. Doğal yöntemler kullanılabilir.