busraanneoluyor Kızlar yarın cinsiyeti öğrenmeye gidicez.cok heyecanlıyım 16+5 olucam.yarin inşallah gösterir yaaa birde ben daha tam.tekme.hissetmiyorum.normal mi ??? İkinci.bebegim :)
seyma0661 busraanneoluyor çikolata, vişne suyu ve muz yersen çok iyi olur bende 16+5de görmüştüm şuan 17+5deyiz hala hareketlerimi hissetmiyorum ama benim ilk gebelik 🥰
busraanneoluyor seyma0661 vallahi.kendi.doktorum kız.dedi.kesin cuma günü gitmiştim ,şimdi.bufun devlet Hastanesi’ne gittim.ayrintili ultrason için kaydım olsun diye o doktor da erkeğe.benzettim.sanki.falan.dedi kafam.karisti …
busraanneoluyor seyma0661 bugün baka.doktora.gittim şehir Hastanesi’nde o tam.emin.olamadi benzetti onunda fotosu bu hemen atıyorum . Oda erkek gibi.duruyo dedi ama bilemedim
busraanneoluyor seyma0661 acmiyo genelde sakliyo.asagiya koydum fotoyu poposunu cekmisnayaklari aradakini pipiye benzettim dedi ama.ben.pek benzetemedeim
seyma0661 busraanneoluyor ultrasonun kalitesinden de pek belli olmuyor olabilir o gördüğün kordon da olabilir ay bilemedim zor iş 😂