Gizem-1009 Merhaba kızlar 25 haftalık gebeğim ama bi türlü içime sinen kız ismi bulamadım düşün düşün kafayı yiyecem galiba siz ne koyacaksınız fikrinize ihtiyacım var ☹️ bu isim konusuda hamilelik gibi çok zor
momofmychildren Gizem-1009 biz Cemre ismini koyduk ama dilek Alya derin masal ve defne kafamızda vardı
_Elif27 Gizem-1009 benim iki haftam kaldı doguma benimde kızın olucak benimde içime sinen isim yok çok kararsızim iki oglandan sonra bir kızım olucak çok heyecanlıyim bir türlü hiç bir isim içime sinmiyor yeni isimler çok farklı geliyor bana eşimde Elisa olsun dedi o biraz kafama yattı gibi hem benim ismimede çok yakın bilemiyorum sizce nasıl Elisa ismi
GamzeeeYigittt Parla doğa koyacağız bizde çok zorlandık 30 haftalığım daha yeni karar verdik 2 isim asla koymam diyordum büyük konuşmuşum birini ben birini eşim istiyor
Gizem-1009 _Elif27 yani elisa güzel bende beğeniyorum ama en yakın arkadaşımın kızının ismi gayet güzel
bengu_10 Gizem-1009 İnci meva Asude Meyra Zeynep sare Meryem sare Begüm pera Bigem sara Hanne bala İmara Serra İnci arya Zeynep minel Ayşe melek Erva Ahsen mira Ve en hoşuma giden de şifa 🌸 Bunlar geldi aklıma çok güzel bence 🥰
_Elif27 bengu_10 ya tabiki herkesin düşüncesine fikri ayrı ama sanki o geçen seneki Esila çılgınlıydı hani iki isim birbirine benziyor ya ben pek duymadım Elisayı bilemiyorum çok kararsızım
Ozgeee22 Gizem-1009 yeni isim çılgınlığına kapılıp gitmek mi istersiniz yoksa daha bilindik isim mi istersiniz bilmiyorum ama benim kızımın adı Duru Ece,çokta içimize sindi iyi ki böyle karar vermişiz 🙏🏻 ikinci bir kızım olsa adını İnci veya Beren koymayı düşünürüm ☺️
bengu_10 _Elif27 bilmiyorum hem elisa hem esila ikiside vardı ama elisayı daha çok duyuyorum ve böyle o dönem moda olan ismi koyanlar pişman okuyor benim çevremde