umycnr94 Son günler hiç geçmiyor havalar sogumadi hala sicak ve sıcaklar beni aşırı bunaltyor eski kıyafetlerimi gymeyi ozledim raht uyuyabilmeyi rhaat hareket etmeyi 🙇🙇🙇🙇
Gizem-1009 umycnr94 ben de öyleyim daha var benim 25. Haftadayım en çokta yüz üstü uyumayı özledim ☹️
Sedagoktugg54 umycnr94 Bende o kadar özledim ki yalvarıyorum Allaha bir an önce gelsin artık diye 😌 son 10 gün kaldı sağlıkla gelsinler inşallah
Bhrdnz umycnr94 ay bende böyleyim hem bir an önce doğsun istiyorum hem korkuyorum zamanında gelsin diyorum geçmiyor 😭
Meltemm21 umycnr94 son 34 kaldı ama dayanacak gücüm gerçekten kalmadı aşırı ağrım var hayırlısıyla hemen gelsin istiyorum
umycnr94 Gizemnur_ ah onu bende çok istyorm ilk doğum normal buda şimdilik öyle görünüyor odaya çıkınca bı öyle uzancam dyorum 😂
12betul Gizem-1009 bende 26+3 deyim inan ki bende Allah yükünü vermesin ama yoruldum zorlanıyorum . Ve çevremde bunu anlayacak kimse yok malesef
Zeyy_Iboo07 Sedagoktugg54 benimde son 10 aynıyız☺️ sağlıkla gelsinler🙏🏼 agrı sancı falan varmı sizde yada gun içinde yuruyus egzersiz bişi yapıyomusunuz
umycnr94 Zeynep1283 sezeryan doğumun bı avantajı günü bilmek ve ona göre hareket etmek ama normal ne zman glcegi belli değil tamamn belirsizlik gece mi gunduzmu geriliyorum
xJade 29+3 oldum artık çatlayacağım. Hamilelikten sıkıldım doğurmak istiyorum ama korkudan doğurmakta istemiyorum napcaz böyle 😀😀
umycnr94 Meltemm21 bnmde inan ki bide kan sulandırıcı iğne kullnyorum her yerim mosmor artık açısına dyanamiyorum dinlenme zten yok bı tne çocuk var okula GTR götür
Ecekrk umycnr94 bende artık doğurmak istiyorum aynı zamanda korkuyorum da 37 haftadayım ama sanki hiç doğurmuyacakmışım gibi sağlıkla bir kucağıma alsam kahve içmeyi yüz üstü yatmayı yorulmamayı özledim artık
umycnr94 Ecekrk ay bende kahve içmeyi yüz üstü uyumayı saçımı boyatmayi basit şeyleri bile o kdr özledim ki kot pantolon gymek istyorum kendime bakmayı ozledim