Nigar882 Ne zaman test yapıcaksınız? Belirti varmı? Test yapmaya korkuyorum, bu ay vajinal mantarda oldum ama çok şükür geçti .
Nigar882 Bu akşam belim ağrımaya başladı ayaklarıma vuruyor ağrısı. Regle 5 gün var ağrı için çok erken
busra2512 Ftma4 negatif çıkarsa üzülürüm o yüzden beklemek istiyorum. İlk bebeğim olmayacak bi tane oğlum var ama ilkinden daha çok meraklanıyorum nedense erken test yapıp modum düşsün istemiyorum o yüzden bekleyecem😀
cauuv1 Benimde 15i. Geçen ay korunmayı bıraktık her gün test yapardım baya üzüldüm ve etkilendim o yüzden bu sefer test yapmıcam regl olmazsam yaparım umudum da yok
busra2512 cauuv1 biz de bi defa mart ayında denedik olmamıştı bu ay denedik tekrar pek umut bağlamak istemiyorum sonuçta hemen olacak diye bi kaide yok ama yine de merak heyecan istek oluyor
cauuv1 busra2512 valla istegim kırıldı merakta etmiyorum gecen ay baya üzülmüşüm olursa olur olmazsa olmaz modundayım
busra2512 cauuv1 üzüntünüzü anlayabiliyorum isteğiniz kırılmasın. Sadece rahat davranmaya çalışın emin olun daha güzel olacak sizin için 🌺