Aslaninannesi_ Duruu3 ben küçükken çok yaramazmışım oğlumda öyle 1 saniye durmuyor 😀 sizin benim kime çekmiş bakalım
sena0104_ iremdogu220 valla endeksi bağlı biraz boyum 183 benim kilo 105 ama göbeğim hiç yok gene de kilodan gozukmuyor
kbsoysal 11+6 haftada kemik yapısına göre erkek dedi, 15+6 da kesin erkek dediler🥲 bir kaç gün sonra devlet hastanesine gittim o da kız dedi😂
Aslaninannesi_ kbsoysal 11+5 ye ikili testteki kadın kıza benziyor dedi ordan çıktım kendi doktoruma girdim erkek dedi fetal dna ile onaylandı 😀
kbsoysal Aslaninannesi_ ben kendi doktoruma güveniyorum ama devletteki doktor da beni bir şupheye düşürdü🥲 şimdi detayliyi bekliyorum heyecanla😂
HazelSeren iremdogu220 özele hıc gıtmedım bu hamılelıgımde şehir hastanesine gidiyorum 15 haftada öğrendim
Duruu3 Aslaninannesi_ canimmm çıkinti var dedi ben gördüm erkek gibi dedi ben gördüm erkek 🥹🥹🥹 beklemkiz dedi kaftasi gelsin net öğreniriz ben gördüm ama cikintiyi oğlumun ki gibiydi
Aslaninannesi_ Duruu3 canım o çıkıntıyı genelde kordonla karıştırdıkları için söylemiyorlar ama senin ilki de erkekmiş tecrübelisindir anlamışsındır
Duruu3 Aslaninannesi_ evet canım benim 3 ncü gebeliğim gayet bacak arası açıktı net bir şekilde göründü aslında ama doktorlar haftası erken diye söylemiyorlar
Mervealya1992 iremdogu220 ozelde oglumu 13. Kızımı 16da anca ogrenmıştım her hafta gırmeme ragmen kızım gostermedi ama erkek heme gosterdi
Elfelf475 iremdogu220 ben 13+4 te ilk 13+3 te ikinci oğlumu öğrendim aynı doktor aynı hastane 3 sene arayla