Denizgiller Merhaba,cuma günü hcg 96 çıktı doktor iki gün sonra tekrar yaptır dedi dün akşam acil de baktırdım 266 çıktı güzel artmış ama kaç haftalık tahmin edemiyorum adet düzensizliğim vardı birde geç döllenme sanırım en son 2 aralıkta adet olmuştum.
denizannee Denizgiller https://www.gebelikhesaplama.com/beta-hcg-hesaplama/ Bu sayfada bhcg değerini yazıp kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin. Sanırım 3-4 haftalık çıkacaktır. 😊
Mucizem00 Denizgiller 2. Aralık başlangıçsa 7 hafta 2 günlük ama beta değerin 7 haftalık degili geç döllenme olmus büyük ihtimal 3 veya 4 haftalık canm hayırlı uğurlu olsun
Aytkn Denizgiller benimde son adet tarihim 6aralıktı,şuan ise 7inci haftamıza gireceğiz bebişimle😊iki hafta önce gidip kan testi yaptırmıştım betam 363,76çıktı o zmnlarda işte 4 5haftalıktı sanırsam,seninde çok yeni 3 4haftalıktır yani
Deletedmom2232 Denizgiller canım her hastanenin bthcg karşılığı farklı labarotuvar farkından kaynaklı. Benim 22 4 haftalıktı mesela.
Denizgiller Mucizem00 sağol tatlım evet zaten kese yok henüz benim 4 ocakta hcg sıfır çıkmıştı regl olmayınca 18 inde tekrar baktırdım onda çıktı teşekkür ederim buarada😍
AlininAysesii 86’ydı benim ilk hcg değerim, bana 3 haftalık demişti doktorum ama geç döllenme olmuştu ☺️
Denizgiller AlininAysesii bana hiç birşey demedi değer artarsa konuşuruz dedi salı kontrole gidecem bakalım hayırlısı 😃
Denizgiller Aytkn Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin erken öğrenmenin de kötü yani zaman geçmiyor 😊
Denizgiller Deletedmom2232 benim doktorum değer artarsa konuşuruz dedi salı kontrol bakalım doktorlar çok temkinli kimisi hcg 20 hamilelik diyo kimisi başka seçeneklerden bahsediyor beklemek zorunda kalıyoruz mecbur 🙂
denizannee Denizgiller bende ilk öğrendiğimde regl 3 gün gecikmişti 14.7 çıkmıştı geç döllenme olmuş yada yer aramış kendine. 3 gün sonra 106 çıktı 4 gün sonra 1100 çıktı. Hergün biraz daha artıyor allahın izniyle bu dönemde bebegin için yapacağın en iyi şey sakin olabilmek. 🧡