Demmi Yarın 5+5 oluyorum doktora gidicem inşalalh karından ultrasonla görürüm salı gittiğimde görünmemişti
myangelson Demmi ilk hamileliğimde 5+2 haftalıkken görmüştük karından siz de görebilirsiniz muhtemelen
gezentianne Demmi Salı gittiyseniz bence biraz daha bekleyin. Cok erken. Dün biri6. haftada vajinal göründüğünü yazmıştı
Aleycylnn Bizde 4+4 le ultrason da gördük keseyi oda çok zor bir şekilde 2 3 dk baya aradı keseyi doktor
semi29_ Demmi keseyi 5 haftalıkken görmüştüm kalp atışını da 1 hafta sonra gel bakalım demişti garanti olsun diye 6+4 haftada gitmiştim kalp atışını duymuştum
Seymaoztrk27 5 haftada bugün gördüm kalp atışı için iki hafta sonraya verdi kalp atışı için daha geç gitsem bisi olur mu 2 aylikkken falan
Snydr Demmi 5+ 2 de gördüm ben görebilirsiniz büyük ihtimalle. Hatta özele giderseniz detaylı ultrasonla kalp atışını bile dinleyebilirsiniz haftanıza göre
Brcelcin Salı günü 5+4te keseyi gördük 2hafta sonrası için kalp atışı randevusu verdi karından ultrasonla görülebilir ☺️