bebegimmm16 Kızlar selam, ikinci gebeliğim sezeryan olacağım. Sorum şu ilk doğumda sezeryanda baskıyı doktorun el hareketlerini hep hissettiğim. Hatta ağrımda oldu tabii dayanılmaz şekilde değildi ama baya hissettim. Benim olduğum epidural mi oluyor? Spinal daha mı iyi?
2gamze5 bebegimmm16 merhaba bende üçüncüye hamileyim ilk doğumum sizin dediğiniz gibi zor geçti herseyi hissettim ama ikinci çok rahattı bence doktora göre değişiyor bazıları çok sert dokunuyor bazısı dikkatli ikinci doğum yaptığım hastane çok iyiydi üçüncüye de inşallah orda yapacağım bence epudural seçin çocuğunuzun doğduğu ana şahit olun 😍
Gmzgns Bende ilk sezeryanda hissetmiştim ama bilmiyorum ne oldugunu ikinci gebeliğim beklemede kalıyım
G-ozge bebegimmm16 ilk dogumumda resmen safmısım acil sezeryan dedıler nasıl alınacak napacaklr soramadım bıle korkudan .. spinal oldum ben sadece bebegım eşini cıkarırken agrı hıseetım adet sancısı gıbı onun dısında hıssetmedım spinal sonrası hemen agrı kesıcı kullanabılıyorlar epidural anestezı daha derın agrısız ama genelde dogumda spınal öneriyorlar
adatuna Eğidural normal doğumda oluyor spinal sezeryan Askında hissetmiyorsunuz sadece çekiştirmelerden beyin hissediyormuş giib oyun yapıyor. Hissetseniz 2 saniye duramazsınız acıdan :)