48lipastelboya Bir_nazenin01 Annem yanında bir çay getirmiş içeriğinde vardı ben bşşey olur diye içmedim bebeğe geçiyor diye
48lipastelboya seymat98 şöyle birşey geldi geliyor diyorum oturuyorum bişry yok birde öyle denesem keşke fayda etse
Azra8Engin 48lipastelboya bende 4 5 gün sonra tuvalete cikabildim. Gaz doğum yaptığımın gecesi çıktı. Zaten normalde de kabızlık problemi vardı. Doğumdan 4 5 gün sonra anca cikabildim
tgbmerve 48lipastelboya valla ben gazimi cikartamadigim için taburcu etmemişlerdi 2_3 saat daha bekledik lavman yapmışlardı iyiki yapmışlar dedim o beni iki gün rahatkatti ve kolay çıktım WC ye
Yuuki 48lipastelboya kefir için ilk gebeligimde kabız olmustum kefire kadar hiç birsey fayda etmemişti birde arka kisminiza vazelin sürün hafiften.
48lipastelboya Yuuki kefiri normalde içerim meyveli olanı ama vazelin de yanımızda yok ki fayda sağlar mudı eşime getirtirdim
Aleynaceyhannnn 48lipastelboya taburcu olmak için gaz çıkışı yeterli diye biliyorum size kesin tuvalete de çıkmanız gerekiyor denildi mi acaba? Oğlumdayken gaz çıkışını sorup ona göre taburcu etmişlerdi beni taburcu edilirken de kabızlık önleyici ilaç vermişlerdi sadece
48lipastelboya Aleynaceyhannnn yok bana da demediler önmeli değil çıkarsın dediler hatta ben de ev ortamında daha rahat ederim diye düşünüyorum
Melodimm 48lipastelboya Bana hastanede fitil koydular eve dönerkende doktor ilaç yazdı 1 hafta içtim kabız olmayayım diye.