arsaynl Merhaba sevgili anneler bu iki ürün hakkında çok kararsızlıklar yaşıyorum . Reflü yatağı mantıklı geliyor ama baby nestin amacını hala çözemedim . Sizce bu iki ürün alınmalı mı ? Veya birisini mi almalıyız ? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Alpmom__ arsaynl reflü yatağı daha önemli bence . Acemi anneler için 🥲 reflü yatağı aldım ben kusmasından korktuğum için
Asiyezdmr arsaynl Ebebekte babynest ve reflü yatağı birleşimi bir yatak yapmışlar ben ondan aldım kesinlikle tavsiye ederim
Dunyam28 arsaynl ilk çocuğuma hiç baby nest almadım ama reflu yatağı alınması gereken ilk şey bence , şimdi ikinciye hamileyim yinr reflu yatağı alacağım
BabyAta arsaynl sevibebe babynestli reflunyatagi kesinlikle bunu alın. Benim evim iki katlı bebeği asagi yukarı odadan odaya taşıması aşırı kolay oldu kenarlarında askılar var. Bence alınmalı böyle bir yatak bebek içinde kendini çok rahat hissediyor ben 1 ay kendi yatağımda yanıbaşımda onu içinde yatırdım ezme tehlikeside yok 2 ayda park yatağın içine koydum öyle yattı sonra sığmadı ona 🙈
Alpmom__ arsaynl babyjem ama kullanmadım henüz . Pierre cardinde hoşuma gidiyor ona da bakabilirsiniz
arsaynl Hangi marka alınmalı peki herkes yataş junoyu abartmış ama ytrendyol yorumlara bakınca vazgeçtim .
arsaynl BabyAta peki kemer gibi bir kısmı var mıydı bağlama kısmı bebek dönmesin diye . Yataş kını da bağlama yeri var ama bazıları da onunla ilgili kötü yorum yapmış kararsız kaldım