Asyarslan60 Teslimenursevil normalde duphaston yazıyorlar ama benim de ilk tedavim de gecikmişti iğneye rağmen duphaston vermediği için neden oldu bilmiyorum ilgili değildi doktor da
sweetmom_ Teslimenursevil doktora gidin bu tedavinin olgunlaşmış yumurtayı kist yapma gibi komplikasyonları var. Kist olmuş olabilir. Erkenden doktoruna görün gebelik yoksa ve tahmin ettiğim gibi kist olmuşsa adet söktürücüyle kistlerden kurtarsın seni.
myangelson Teslimenursevil Allah Allah değişik yani genelde 14-17 gün sonra adet olunur diyorlar bana 17 günden sonra adet olmazsan gel, adet olursan 3. Günü gel demişti
Teslimenursevil Asyarslan60 hep özele gidiypdum ilk defa devlette denemek istedim duphaston zararlı bi ilaç olmadığını biliyorum daha çnce çok kullandım tekrar alıcam sanırım adet olmamı sağlar en azından
Teslimenursevil myangelson bana demedi kuzum bekliyicem bakalım duphaston kullanıcam hala ona rağmende olmazsa gidicem doktora
Havanur68 Teslimenursevil Çatlatma iğnesi olmuşsun belki de hamilesin. Doktor demedigi sürece ilaç kullanma bence. Git tekrar muayene ol riske atma derim
Adus Teslimenursevil yani o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki bu süreçte ve vücut o kadar yoruluyor ki belki ondandır ama en kısa sürede doktora danış bence
BTop @Teslimenursevil Benimde 18. Günü bende regl olmadım yarın kan tahlili vereceğim sizin belirtileriniz var mı