busrakucuk16 58 kilo ile hamile kaldım, 37+2deyim, güncel kilom 66 yani 8 kilo aldım, bebiş de 2950 kg şu an
Daisyy000 Aleyna48 Yeter ki vermeyi isteyin,hiç dert etmeyin verirsiniz🌺Ben 26 kg almistim , kendiliginden sadece 4 kg gitti gerisi kaldı.Dans ederek hepsini verdim
Babybimmm Ftmnnr yok yok öyle demeyin sonra onun zorluğuyla psikolojik boyutuyla ayrı uğraşacaksınız . Güzel dua edelim hem fazla kilo almayalım hem de bebişlerimiz sağlıklı kiloda olsunlar 🤲🏻🥰
Babybimmm Aleyna48 34+6 dayız bebişimiziz kilosu da çok şükür normal . Yanlış hatırlamıyorsam 55 kg ile hamile kaldım şuan 66 kg inşallah daha fazla almam . Son 1 ay 5 gün inşallah 🙏🏻 🤲🏻
Babybimmm Diki normal doğum mu yaptınız ve de doğumdan çıktığınızda gerçekten 18 kg mu gitti . Kaç kilo gidecek benden acaba 🤔
Diki Babybimmm evet normal dogumdu ve evet 18 kilo hatta belki daha fazlası gitti cunku ben 100’u gordukten sonra tartilmadim bir daha 🥲
Minnaksever Aleyna48 22+5 şu an 6 kilo.ilkinde 16 aldım 3 ay içinde 18 olarak geri verdim o yüzden takmıyorum 😁
Htccndn EsoMom_ Hamur tarzı şeyleri çok tüketmedim canım hep bebeğe kilo aldıracak şeyler yedim ama ben bu halimdende memnun değilim 😂
Nazo77 Aleyna48 27nci haftadayım başta 96 falandm şuan 92 ama 2 gidecek tamamıyla karbonhidrat ve geç yemeden dolayı aldım doktor kontrolüme 10 gün var sağlıkla vercem yine 90nı görücem inşaAllah
brnaksyince Babybimmm 60 ile hamile kaldım , 72 ile doğum yaptım şuan 58 kiloyum. Bebeğim 4 aylık ben 3 aylıktı tartıldığımda.
Nakskdkdkd Aleyna48 75 ile hamile kaldım sonra mide bulantisindan 5 kg verdim simdi 3 kg almisim 73 güncel kilom 22 haftanin icindeyiz