DuyguuTopal 15+1 54 kilo ile hamile kaldım şuan 53.50 54.50 gidip geliyorum ama diyetisyen desteğiyle yoksa bana kalsa şimdiye almıştım kiloları ilk hamileliğimde 20 kilo aldım 😂
serentaas DuyguuTopal nelere dikkat ediyorsunuz benim ilk hamileliğim sık sık gece yemek yiyorum. Yanlış mı yapıyorum aç yatmak istemiyorum ama kilo almaya korkuyorum daha 8 haftadayım
Emine-tfk Aleyna48 67 ile hamile kaldı. İlk zamanlar biraz kilo verdim şimdi 36 haftalık oldum 71 kilo ile davam ediyorum.
Sabikhadji Aleyna48 ilk hamilelikde 45le kaldım 65le sezeryan oldum🤣 (20kq) Şimdi ogluma hamileyim 54le kaldım şimdi 31haftayiz 63kiloyum 9 kilo almışım kızlar normalmıı?😩😩😩 ekmegi 1 haftadir kesdim ve akşamlarda yemiyorum
Bersu3434 Aleyna48 30+4 toplam 56 kiloyum +15 ile yola devam ediyorum temennim bir kaç kilo daha alıp doğuma gitmek 🙏🏻
DuyguuTopal serentaas gece yemek en çok kilo aldıran şey bnim bu 2. Hamileliğim ilkinde canım hep çikolata istiyordu yerdim yani gece gündüz 20 kilo almıştım ama 2 ayda gitti hepsi bunda korkuyorum verememekten
DuyguuTopal serentaas diyetisyenim 14.haftaya kadar kilo verilebiliyoruz dedi ben normal kilomda olduğum için çok gitmedi bnden gram gram sadece ara öğün olmasına çok dikkat ediyoruz ve porsiyon en önmlisi posiyon yapmak kilo kontrolü için çok iyi oluyor tavsiye ederim