Freefam Esoooba dr mehmet ozgur akkurt fiyati yuksek olabilir ama tam bilmiyorum ben kendisine takipliyim cok seviyorum doktorumu onceki gebeligimde detayliya gitmistik ilk kendisine sonra hep ona gitmeye basladim
emel16 Esoooba sonomar diğer yerlere göre uygun fiyat veriyor ben ilk gebeliğimde orda yaptırmıştım şuan doktorumun önerisiyle tomokay da yaptırdım bi iki ay dalan oldu 3 bin TL Dİ. bu arada o dönemlerde iki üç ay önce falan sonomarı da aramıştım 2 bim demişlerdi
Dogproff Esoooba radyoloji doktoruna gidip detaylı çektirmeyin ben yaptırdım hatam oldu sonrasında Mehmet Özgür Akkurt buldum , mükemmel bir hekim Bursa da zaten 3 4 tane perinatoloji uzmanı var , perinatoloji uzmanı çeksin detaylıyı önerim
sosislipasta Esoooba sanırım fiyatlar hrpsinde yakın, ben tomakayda çektirdim temmuzda 2750 ydi galiba tam hayırlamıyorum benim sigorta karşılıyordu o yüzden çok aklımda kalmadı. Ama ultramed ve bi yerden daha randevu için aradığımda fiyat almıştım onlar da yakın rakamlardı diye hatırlıyorum
Esoooba Freefam teşekkür ederim hemen onu da arayayım peki renkli veriyor değil mi fotoğrafları ve içerde kaç dakika bakıyor
Esoooba Dogproff teşekkür ederim yarın arayayım o halde bana Aliye Balkan Özmeni tavsiye etti doktorum ama aradığımda pek ısınamadım tavırlarına
Mavera316 Dogproff yaa ben de detaylı usg araştırıyorum takipli olduğum hastanede radyoloji dr na randevu aldım ama neden radyoloji olmasın dedğinizi merak ettim ne gibi sıkıntı oluyor