Leylaaa123 İyi akşamlar herkese. Hamileliğinde sık enfeksiyon geçirip de cranberry takviyesi kullanan var mı ?
Melamial Leylaaa123 ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum. Lökositim sadece su içmediğim dönemde 12yi gördü. Normalde sık sık enfeksiyon geçiririm. Herkese önerdiğim bi şey umarım önerdiğim insanlardan kullanan olmuştur🥲
Ebbruc Leylaaa123 bende bugün başladım kullanmaya, enfeksiyonum yok ama önlem amaçlı kullanmak istedim, doktoruma da sordum onayladı. Ben toz olandan aldım onu kullanıcam kapsüller biraz büyük geldi bana , ilaç içmekten soğudum zaten
xEndless Melamial Nasıl tüketiyorsunuz peki ? Eczanelerde kapsül şeklinde var birde aktarda kuru şekilde satılıyor bende hem kapsül hem kurusu var ama doktorum kapsül içme dedi şimdilik hergun 3 lt su içiyorum bende inşallah faydası olur
Leylaaa123 Melamial hangi marka kullanıyorsunuz. Ben hamile olmadan önce kullanıyordum ama hamilelikte emin olamadım. Doktor randevuma da çok var henüz ama enfeksiyonun tekrarladığını fark ediyorum şu anda
Melamial Sabah akşam kapsül almıştım. 7.aya girdikten sonra mevsimiyken pazardan aldım buzluğa attım günde bi porsiyonu geçmeyecek şekilde yiyorum
Melamial GulsenUlu ben sabah akşam ya da günde bi tane alıyordum. Solgar kullanıyordum içindeki c vitamini de idrar yolu enfeksiyonunu engelleyicilikte destek oluyor.
mustefid ben solgar marka cranberry ekstresi kullanıyorum günde bir tane. tedavi edici değil, önleyici bi destek.
Melamial minikmucizem20 cranberry kızılcık demek zaten. Pazarda da kızılcık olarak bulabilirsiniz tazesini
nunubeybi Ben özütünü kullanmıştım suyla karıştırıp meyve suyu şeklinde tükettim her gün. Faydası olduğunu düşünüyorum.
Melamial minikmucizem20 kuru meyvelere çok güvenmiyorum aromasına bağlı ve markasına. Çünkü pazarda mesela en doğalını alacakken markaların çoğu kurumaya tatsızları vs atıyor. Hafif ekşimsiyse yiyin tabi. Ama sadece hamilelik değil her zaman buzlukta bulundurmanızı tavsiye ederim…