Esba2019 RdvnMlkn canım bende 21 haftalık gebeyim geçenlerde benim de idrarda bakteri çıktı çok korktum ama doktorum aksef 500 mg verdi geçti şükür ama ben evde sabah akşam elma sirkesi ile özel bölgemi yıkadım oda çok etkili
Gulsah2310 Esba2019 aksefi kullandıktan sonra akıntı miktarında artış ve renk değişikliği oldu mu canım ?
tugbamehmetbaki Gursesgurses emin olun okadar dikkatli yim ki başkasının evinde wc bile girmem serkilaj iplerim var var ondan da olabilir kültürüm temiz çıktı ama şuan antibiyorik tedavisi görüyorum
Gursesgurses tugbamehmetbaki ayni canim bende serklajliyim 4 hafta oldu serklaj olali. Ilk defa oldum enfeksiyon. Sen kac haftaliksin ben 18 14de serklaj oldum
EbruKrhn RdvnMlkn canım bende şimdi doktoruma yazdım bugün baktırmıştım idrara benmde çıktı ve sancı yapıyodu belliydi olduğu ilaç verdi ama benm size birşey söylemem yanlış olur
tugbamehmetbaki Gursesgurses 27 haftalıkligim bnm sıkıntım idrarını tutmaktansa enf olabilir diyorum ya o gün kaynanama gitmiştim orada wc girememiştim ipler dikkat etmek lazım sonuçta yabancı ipler vücudumuzda
Seda5892 RdvnMlkn lavaboda elma sirkesi kullanıyorum doktoruma sordum onay verdi canım sende dene istersen sulandırarak
Gursesgurses tugbamehmetbaki hic tutmaman gerek canim hic olmaxsa comelerek yap tuvaletini tutmak daha kotu
Omernur RdvnMlkn üroloji dr gidin mutlaka bobreklerinize de baksin benim bobrekte acilma var ve enfeksion yapio surekli
Seda5892 RdvnMlkn bir bardak suyun içine 2 yemek kaşığı koyuluyormuş ben göz kararı yapıyorum canım sirkeyi direkt kullanırsan feci bir yanma hissi olur o yüzden dikkat et . Bir de elma sirkesi olacak canım
Gulsah2310 RdvnMlkn canım bendede enfeksiyon +3 lökosit çıktı doktorum aksef adında antibiyotik verdi kullanıyorum daha önceleri Yine olmuştu monurol adında bi ilaç verdi sağlık ocağına yazdırıp monurol al kullan bence gebelikte kullanılan bir ilaç
Gulsah2310 RdvnMlkn maydonoz demiş arkadaşın birisi sakın deneme doktorum bana maydonozu yasakladı söktürücü etkisi olduğu için düşük tehlikesi var lütfen maydonoz kullanma bebeğin için 🙏🏻
enan RdvnMlkn bende de bugün çıktı 29 haftaligim kadin doğumcum ilaç yazdı hemen risk yaratabilir olmadi baska doktora gidin