Gmzgns Kızlar bugün doktora varislerim için gittim 18. haftadayım bana clexane kan sulandırıcı iğne verdi gebeliğimin sonuna kadar her gün iğne vurulmam gerekiyormuş bu durum başına gelen var mı bebege zararı olur mu
Tgbashnn Gmzgns varis için değil ama gebeliğin başından beri kullanıyorum hem hap hem iğne olarak düşüklerim olduğu için bi zararı olmaz
Mery6619 Gmzgns benimde varisim var damarda kaçak varmış onun için 5haftalikken kullanmaya başladım 34haftalik olduk doğuma kadar kullanacaksın dedi drum. İlacımin adı enox
Festinalente Gmzgns bende de pıhtılaşma var ecoğirin ve olsalar kullanıyorum suan 30 haftalık oldum baştan beri doğuma kadar devam sadece ecopirini 32 de kescem iğne devam aksine çok faydalı bebek icin
Citirmom Tgbashnn genetik testiniz de pıhtılaşma mı çıktı? Doktor bana hamileliğin başında hem hap hem iğne verdi ama iğneyi 12 hafta bitince bırakacağız dedi. Ben şimdi biraz endişeleniyorum çünkü benim genetik testim de iki tane değerde heterozigot çıktı diğerleri normal sizin nasıldı
Mery6619 Gmzgns kime cevap vermek istiyorsaniz alttaki oka basıp etiketleyin karşıdaki kişiye bildirim gitsin. Bana sorduysaniz iğne benimki
Gmzgns Festinalente normalde parol bile hiç kullanmadım bu gebeliğimde sürekli ilaç kullanınca insan ister istemez kaygılanıyor
Citirmom Festinalente genetik testiniz de pıhtılaşma mı çıktı? Doktor bana hamileliğimin başında hem hap hem iğne verdi ama iğneyi 12 hafta bitince bırakacağız dedi. Ben şimdi biraz endişeleniyorum çünkü benim genetik testim de iki tane değerde heterozigot çıktı diğerleri normal sizin nasıldı
Tgbashnn Citirmom 2 sene önce yaptırmıştım canım hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle pıhtılaşma var 3kaybım olunca doktora gider gitmez başladık diğer gebeliğimdede kullanıyordum
Festinalente Citirmom evet genetık teste cıktı benim de ıkı tane degerım heterizıgot bır degerım mutantı