Havva78 Mrblar güzel anneler sizlere bir sorum olucak bugün 31 haftalık oldum doktor kontrolum vardı aşağı yukari 15. Haftadan beri bebeğimin hep 3 hafta önden gittiğini söylüyorlar ikili ve üçlü testim temiz çıktı aynı şekilde şeker yüklemeside yaptırdım oda iyi çıktı 34 htayla uyumlu ve şuan 2250 Gr olarak ölçüldü benim gibi bebeği önden giden varmı acaba yada böyle önden gidip doğum yapınca sıkıntıli bir durumla karşılaşan oldumu?
merimiri Havva78 benim de hep 1 hafta önden gidiyordu 3.800 kilo doğdu kilo çok olunca normal doğum biraz zorlaşıyor diye okuyorum burda bazı insanlar da 4 küsür doğuruyor bilemedim 🤷🏻♀️ sen yine de yemene içmene dikkat et beni çok uyarmadı doktor ben meyvayı çok yiyordum mesela
Fatma_98 Havva78 benimde kilosu 1 hafta önden gidiyo dedi kilosunu soedum söylemedi diyetisyene yönlendirdi bende yalan yok gitmedim felan ilk kızımda da 2 hafta geriydi 2700 doğdu
-Nazli7- Havva78 34 haftaliga göre bence gayet iyi kilosu falan çok abartı bi şekilde önde durumu yok gibi geldi bana. 35+5de gittiğim de 2744 dedi erkek bebegm benim. Erkek kızda fark ediyor ya ve hersey normal dedi gelişimi falan çok bekletmem seni alırız 38de dedi sezaryen benim ki
susam_18 Havva78 benimde oğlum 33+4 ken 2600 48 cm di. Bı sağlık sorunum yoktu ben minyonum eşim 1.80 ona çekmiş şükür🙂 boşuna uzun koca almadım😅
Havva78 merimiri çok tşk ederim canım bir hafta önden gidiyo dese anlicam da 3 hafta diyince endişelendim açıkçası siz kaç haftalıksiniz acaba
Havva78 Fatma_98 ya tek korku nedenim erken doğum riski inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde bebeğinizi kaç haftalık doğum ne zmn ❤️
Selocan12 susam_18 benimde Havva78 benimde öyle ama genelde erkek bebeklerde öyle oluyor benamı öyle geldi ben daha cinsiyet bilmiyorum
Havva78 Selocan12 insallh erkek olduğu için öyledir canım sağ salim alın kucaginiza sizde inşallah ♥️
Mucizem0301 Havva78 benim de biraz önden gidiyor 32.haftada 2240 gr demişti.ama bisey demedi doktorum bana
Sara_bebek Havva78 benimde ilk cocugum 2 hafta onde gidiyordu sezeryana girmeden 1 gun once doktor kilosunu 3.070 kq soyledi doğdugunda 2.800 kq dogdu 37 haftalikti ama 35 haftaya uygundu
Havva78 Sara_bebek ne kadarda olsa cihazlarda yanılma payı olduğunun farkindayim kilo acısından fakat dediğim gibi vücut yapısı haftasına göre iri diyince insan ister istemez korkuyo canım 🌹 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️
denizleo09 Havva78 bunu bende çok merak ediyorum fetal dna, taramalar, detaylı ultrason hepsi iyi çıktı sadece şekerim sınırda diyetle kontrol altına alındı artık o da yüksek çıkmıyor ama bebeğim 2 hafta önden gidiyor 33+5 2650 gram :(
Havva78 denizleo09 benim son adet tarihime göre 31+0 şuan canım ama 34 haftayla uyumlu diyor doktor dün kontrole gittim 2250 Gr dedi yani bu önden gitme meselesi kilo ile alakalımi yoksa bebeğin gününe göre vücut yapısını büyük onu anlamiyorum 🤷🏼♀️