Bugün doktora gittim troidim var gebeyim diye dövmediği kaldı hayatımın şokunu yaşadım halbuki bundan önceki gebeliğim 6 ay önce 6 haftasında düşük oldu ve troidim o zaman olduğunu öğrendim zaten sağlıksız bir bebekti değerleri 645ti 1 hafta sonra 400lere düştü 10. Günde düşük yaptım ama bu gebeliğimin ilk andan beri değerleri maşaAllah çok güzel ilerliyor ve tam 7 haftalık bugün kalp atışını da çok rahat duyduk ve sağlıklı tüm vitaminlerim normal bir tanesinde bile normal dışı yok sadece tiroidim biraz yüksek T3 3ml yüksek T4 1ml bile değil ilk kadın doğuma girdim mutlulukla sonra endokrinolojiye alt üst oldum yüzüme yüzüme riskli gebelik düşükle sonuçlanır nasıl hamile kalıyorsun kalman bile mucize kimse demedi mi hamile kalamazsın diye bende dedim ki yine bu hastanede sizin dibinizde olan elif hanıma gittim bana sorduğu ilk şey gebelik düşünüyor musun oldu bende evet dedim o zaman sana bu ilaçları yazıcam dedi kullan 1.5 ay sonra gel dedi 4 ay sonra anca size randevu düştü ve gebeliğimi 2 hafta önce öğrendim napayım öldüreyim mi sağlıklı giden gebeliğim varken dedim ne yapayım yani dedim yok riskli hangi akılla gebelik izni verilir ay Allahım deliye döndüm ki ilk dahiliyedi ki doktorumda gebelik düşünüyor musun diye sordu evet dedim ve ona göre ilaç yazdı sinra endokrinolojiye bölüm açtı oda ilk gebelik sordu bi kendi sormadı valla dövmediği kaldı Elhamdülillah ki verecek olanda alacak olanda Allah’tır ben tedbirimi aldım takdir Rahman’ındır benim yengem en kötü triod hastalığını sahip 3 evladı var bir kere düşük bile yapmadı hala ilaç kullanıyor bilmiyorum bu doktor neyin kafasındaydı lütfen bana yardımcı olun bitkisel iyi gelen ilaçta varsa lütfen bildirin