Tuba1616 19 haftalık hamileyim henüz gerçekten iyi bir doktor bulamadık. Neredeyse her yere gittim. Düzgün bir doktor bulup ona gitmek istiyorum. MEDİLİFE Beylikdüzü’ne giden var mı? Ya da o taraflar da iyi bir doktor öneren var mı arkadaşlar?
Gzm34 Tuba1616 ben medilife ta bedia zeynep yıldırım a gidiyordum. Doktorumdan memnundum tavsiye ederim. Randevu bulmak biraz zor oluyor ama bence ilgili ve iyi bir doktor.
melike180423 Tuba1616 ben senem arasa gidiyorum cok memnunum randevulari hep dolu oluyor ama bir kere yakalarsaniz diger randevulari kendi asistani ayarliyor size. cok ilgili bi kadin bebegin her detayina bakiyor anlatiyor 😊🩷
Alyynntkn Tuba1616 ben medilife Beylikdüzünde Ali sunay’a gidiyorum ilk doğumum da onda oldu yine onda olacak baya memnunum öneririm:)
Gzm34 melike180423 bir kere randevu alırsanız sonra zaten takipli hastası olunca bir şekilde alırsınız randevuyu. Hastanede alt katta randevu alma yeri var ordan alırsınız ya da size bir ay sonra gel dediyse mesela o gün kadın dogumun orda danışmada gidip kayıt açtırırsınız biraz bekletirler ama yine de muayene olmuş olursunuz. Ben son haftalarımda direk gidip orda kayıt açtırmıştım.