Krispiim16 Esin9494 canım öğrenmen mümkün ama bu haftalar yanıltıcı olabilir söyleselerde kendini alıştırmadan 16 yok bekle olur mu 🙈 sonra şok oluyor insan 😂
Gmzcngi Esin9494 12de ikili test yaptırdıgımda göstermemişti bizimkisi canım kendini 14te %90 erkek demişti doktor öylede oldu 12de ögrenenler var tabi ama benim doktorum görse bile söylemezdi kesin cok emin olmadan yorum yapmıyor🤭☺️
Zeynepkozan Meryemsefa sanirim bazi doktorlar kemik yapisindan anliyor cunku organlar 12. Haftada artik zaten olusmus oluyor bildigim kadariyla sadece bebegin buyuyup kendini kesin olarak belli etmesi kaliyor 😊
Zeynepkozan Esin9494 Bende bugun doktora gidiyorum ikili tarama icin cinsiyetle ilgili bisey soyler mi diye cok merak ediyorum ama ondan oncesinde bebegimin iyi olup olmadigini tabiki
Nusya Zhraaltun sizin doktorunuz baya erken teşhis etmiş hangi hastahane ve doktora gidiyosunuz merak ettim😊
Zhraaltun Nusya bizde sok olduk valla gaziantep defalife hasnesindeki bi doktr vardi o soylemsti ama degstrdim bn baya bi zamn once
burcumusalli Deletedmom56 canım benziyor mu dedi 🤔🤔yoksa emin mi konuştu doktorun 11 haftalıkken sanırım benziyor diyebilir en çok 🙈🙈benimkine de benziyor dedi de ondan soruyorum , 14 haftalıkken benziyor dedi
Deletedmom56 burcumusalli erkek gübi duruyor dedi pipisini çekti hatta ama kesin değil dedi 13haftada gittim kesin erkek dedi😁😂